Palvelut

Kauneus- ja Hyvinvointipiste Pastellin pääsarjat kasvohoidoissa ovat EkoPharma Helsinki ja BTB13. Minulla on molemmista ammattisarjoista useampien vuosien kokemus.

EkoPharma Helsinki on luonnonkosmetiikkasarja, joka on suunniteltu huomioimaan suomalaisen ihon erityistarpeet. Sarjan tuotteiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja erittäin tehokkaita. Tuotteiden teho perustuu ravintorikkaisiin kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin.

BTB13-sarjan taustalla on suomalainen tutkijaryhmä, joka on kehittänyt BTB13™ -yhdisteen (BT = L-karnitiini ja B13 = oroottihappo). Sarjan teho pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. Oroottihapon tuotanto vähenee ikääntyessä. Sairaudet, lääkkeet ja ympäristön haittavaikutukset vaikuttavat myös ihon kuntoon. Oroottihappo auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriöitä, joista useat iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. L-karnitiini toimii oroottihapon kuljettimena ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa. BTB13-sarjan tuotteet sisältävät myös mm. antioksidantteja ja vitamiineja, sekä kotimaisia marjoja.

Lisää tietoa EkoPharma Helsinki ja BTB13 -sarjoista löydät Naviterin kotisivuilta.

Ihonhoidossa on tärkeää huomioida kokonaisuus. Etenkin iho-ongelmissa tulee kiinnittää huomiota myös ravitsemuksellisiin ja hormonaalisiin tekijöihin, stressiin ja muihin sellaisiin seikkoihin, jotka saattavat vaikuttaa ihon kuntoon. Toisinaan juurisyiden löytyminen vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä. Vaikka kosmetologi hoitaa perinteisesti pintaa, koen tekeväni työssäni paljon muutakin. Haluan tarjota sinulle ihonhoidon lisäksi rentoutumista ja stressinpoistoa.

YIN YOUR SKIN PRO® KOSMEETTINEN GUA SHA

Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät tekniikat perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Yin Your Skin® Pro kosmeettista gua shaa tekevät ainoastaan Katja Kokon koulutuksen käyneet koulutetut kosmetologit ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijat. Se on tehokas, luonnollinen ja miellyttävän tuntuinen tapa hoitaa ihoa. Hoito aloitetaan rinnan yläosasta, dekolteelta ja edetään aina päänahkaan saakka. Vaikka hoitoprotokolla on tarkka, jokaisessa hoidossa huomioidaan tarvittaessa asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Kosmeettisen gua shan seurauksena verenkierto vilkastuu, lymfanesteet virtaavat paremmin, jännitykset laukeavat ja ihosta tulee elinvoimaisen näköinen. Stressi heikentää verenkierron ja lymfanesteiden virtaamisen lisäksi sidekudoksen kosteuspitoisuutta. Jos sympaattinen hermosto on jatkuvasti yliaktiivisessa tilassa, tämä kaikki näkyy valitettavasti myös ihossa. Kosmeettinen gua shan teho ei rajoitu pelkästään ihon ylimpiin kerroksiin, vaan se vaikuttaa myös pinnan alle, sinne missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät. 

Gua shassa käytettävä seerumi ja ihonhoitoöljy saadaan työstettyä ihoon tehokkaasti ja gua sha -lastan monipuoliset, yhtä aikaa sekä napakat, että rentouttavat ja jännityksiä poistavat liikkeet vaikuttavat aina parasympaattiseen hermostoon asti. Tätä hoitoa voidaan hyvällä syyllä kutsua sekä ihon, että mielen hoidoksi. 

Sinulla on mahdollisuus varata aika myös kosmeettisen gua shan opastukseen. Aikaa opastukseen varataan 30 minuuttia. Käymme läpi kotona tehtävän gua shan pääperiaatteet ja juuri sinun kasvoillesi tärkeät liikkeet. Jos sinulla on oma lasta, se kannattaa ottaa mukaan. Hoitolassa on lisäksi myynnissä Katja Kokon suunnittelemia lastoja.

Kosmeettisen gua shan vaikutuksia

 • Kirkastaa ihon väriä.
 • Tuo iholle kuulautta ja elinvoimaa.
 • Silottaa ihon pintaa.
 • Kohottaa kasvojen piirteitä.
 • Poistaa turvotusta kasvojen alueelta ja silmien ympäriltä.
 • Kirkastaa ja ”avaa” silmiä.
 • Voi vähentää epäpuhtauksia (Huom! Aluksi tilanne saattaa muuttua hetkellisesti käänteiseksi.).
 • Voi vähentää pigmenttiläiskiä.
 • Tuo kasvojen luuston, kuten poskien ja leukalinjan piirteet kauniimmin esille.
 • Parantaa aineiden imeytymistä iholle.

Kosmeettisen gua shan kontraindikaatiot eli milloin hoitoa ei tule tehdä

 • Jos iho on vaurioitunut tai tulehtunut.
 • Jos iholle on laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana.
 • Veritulppa, valtimon pullistuma tai valtimon kovettumatauti.
 • Veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys.
 • Aktiivisessa tilassa oleva syöpä.
 • Flunssa.

PASTELLIN KASVOHOIDOT PITKÄLLÄ HIERONNALLA

Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito

Vaikka Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoidossa on tietty järjestys, se tehdään jokaiselle hieman varioiden. Tuotteet valitaan EkoPharman luonnonkosmetiikka sarjasta ja kerrostetaan ihollesi, jotta se saisi kaiken tarvitsemansa. Kasvojen pintapuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi pääset rentoutumaan 30 minuuttia kestävässä hieronnassa. Kasvojen, niskan ja hartioiden lisäksi hierotaan pään aluetta, sekä naamion vaikuttaessa kädet.

Ennen hoitoa saat valita itsellesi sopivan eteerisen öljyn. Valitusta öljystä laitetaan tippoja diffuuseriin, joka vapauttaa pehmeästi tuoksua hoitotilaan. Eteeriset öljyt vaikuttavat huoneilmasta hengitettynä rentouttavasti, rauhoittavasti tai piristävästi, riippuen valitusta öljystä.

Hoidon edut

Slow Beauty by Kauneupastelli ravitsee ja elvyttää ihoa. Hoidossa tehtävä pitkä hieronta rentouttaa ja vapauttaa kireyksiä, sekä jännityksiä. Ihonväri paranee ja ilme kirkastuu. Sopii loistavasti päätetyötä tekevälle, stressaantuneelle ja vaikkapa sellaiselle, jolla ihonhoito on jäänyt vähemmälle huomiolle kiireestä johtuen. Tämä hoito auttaa mahdollisesti nukkumaan paremmin, kun pääset ihanaan rentoutumisen tilaan 😊

AJARA Ayurvedinen kasvojen hieronta

Stressi ja huolet kiristävät kasvojen lihaksia siinä missä muitakin kehomme lihaksia. Tämä ilmenee etenkin purentalihasten jumeina ja aiheuttaa mm. päänsärkyä. Kasvojen yleisilme on kireä. Jännitys estää energian, hapen ja ravinteiden kulkua. Ajara hieronnalla lisätään kasvojen lihasten ja kudosten elastisuutta, sekä aineenvaihduntaa. Hieronta kohdistuu ihon sidekudokseen ja se tehdään puhtaisiin kasvoihin ilman öljyä. Kasvosi näyttävät hoidon jälkeen rentoutuneemmilta ja virkeämmiltä. 

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Hoitosuositus on 5 hoitokertaa viikon välein ja sen jälkeen ylläpitohoitoja noin kerran kuukaudessa. Kasvoja on hyvä hieroa myös itse joko käsin tai esimerkiksi gua sha -lastan avulla. Kasvojen jumppa (kasvojooga tai -pilates) auttavat ylläpidossa myös. 

Ajara kasvohieronta kestää noin tunnin ja päättyy niskojen ja hartioiden rentouttavaan hierontaan, unohtamatta pään aluetta.

AJARA kasvohieronnan vaikutukset

 • Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen
 • Lisääntynyt kasvolihasten kimmoisuus ja ilmeikkyys
 • Parantunut ihon sävy
 • Ihon pehmeneminen
 • Jännityksen lieventyminen
 • Purentaongelmien helpottuminen
 • Päänsäryn ja silmien väsymisen vähentyminen
 • Turvotuksen vähentyminen
 • Nestekierron parantuminen
 • Rentoutuminen

AJARA kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, AJARA kasvohieronta (60 min.), naamio, loppuvoiteet. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet.

AJARA Kasvohieronta

Alkupuhdistus, AJARA kasvohieronta, loppuvoiteet.

PASTELLIN KLASSISET KASVOHOIDOT

Täydellinen kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys, ihon mekaaninen puhdistus, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta, naamio, loppuvoiteet. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet.

Mekaaninen ihonpuhdistus

Alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys, ihon mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoiteet.

Pikakasvohoito

Toteutetaan ihon tarpeiden mukaan (kosteuttava / tasapainottava / elvyttävä / kirkastava).
Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet. Niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa.

Timanttihionta

Alkupuhdistus, timanttihionta, ihotyypille sopiva naamio, loppuvoiteet. Niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa.

Ultraäänipuhdistus

Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, ihotyypille sopiva naamio. Niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa.

Kasvohoitojen lisäpalvelut

Kasvohoitoihin voidaan yhdistää lisäpalveluita, jotka eivät ole mainittuna hoidon palveluissa. Näitä ovat mm. Ditelle lifting, ultraääni-mikrovirta hoito, ultraäänellä tehtävä seerumin imeytys, timanttihionta, ultraäänipuhdistus, kasvojen alueen sokerointi, ripsien ja kulmien värjäykset, sekä jalkapohjien kuorinta ja hieronta.

KAUNEUSPASTELLIN MIKRONEULAUS

BTB13 Micro-Meso Therapy eli mikroneulaus

Mikroneulauksessa pystytään tehokkaasti vaikuttamaan ikääntymisen merkkeihin, kuten hienoihin juonteisiin ja ryppyihin. Sillä voidaan hoitaa myös pigmenttimuutoksia ja aknearpia. Se on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa, sekä tehostaa BTB13-tuotteiden imeytymistä ihoon.

Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla, sekä ihotyypille sopivilla kotihoitotuotteilla (seerumi ja hoitovoide). Hoidon jälkeen suositellaan käytettäväksi BTB13 Anti-Redness -voidetta, joka vahvistaa ja rauhoittaa ihoa (30 ml, 38€). Hoitoväli suositus on noin 4-6 viikkoa.

BTB13 Micro-Meso Therapy -kasvohoito

Alkupuhdistus, PHA & Lactid Acid -kuorinta, kolmivaiheinen neulaus-/imeytyshoito, naamio. Naamio jätetään kasvoille. Hoito päätetään rentouttavaan niskojen ja hartioiden hierontaan.

MUUT BTB13 KASVOHOIDOT

BTB13 Skin Therapy -kasvohoidot

Näiden hoitojen teho perustuu kemiallisiin kuorintoihin, sekä BTB13 ihonhoitosarjan vitamiinirikkaisiin hoitotuotteisiin, joita käytetään kussakin hoidossa räätälöidysti. Jokaiseen hoitoon kuuluu kasvojen, sekä niskojen ja hartioiden hieronta, naamio ja muut valikoidut ihonhoitotuotteet (silmänympärysvoide, seerumi ja hoitovoide). Halutessasi hoitoon voidaan myös lisätä Ditelle lifting- tai ultraääni + mikrovirta -laitehoito (+20€).

Pysyvämmät hoitotulokset saavutetaan sarjahoitoina tehdyistä hoidoista. Hyvä kotihoito ylläpitää ihon kuntoa.

Kemiallisen kuorinnan vasta-aiheet:

 • Aktiivinen huuliherpes
 • Aknelääkitys (Roaccutan-kuurin jälkeen 6 kk:n tauko ennen kemiallista kuorintaa).
 • Raskaus
 • Atooppinen -/ erittäin kuiva – / allerginen -/ hyvin reaktiivinen iho. Kemiallisen kuorinnan mahdollisuutta harkitaan tapauskohtaisesti.

Hoitovalikoima

BTB13 Effective Lifting Therapy -kasvohoito

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava kasvohoito vahvistaa ihoa, sekä aktivoi sen solu-uusiutumista. Lisätehoja hoitoon saadaan Ditellen kiinteyttävillä laitehoidoilla.

BTB13 De-Stress Vitamin Treatment -kasvohoito

Kirkastava kasvohoito väsyneelle iholle. Sopii erityisesti mm. samealle tai kirjavalle iholle, jossa on esimerkiksi kuivia ihoalueita tai iho on esimerkiksi ärtynyt.

BTB13 De-Pigmentation Skin Treatment -kasvohoito

Vaalentava ja kirkastava kasvohoito ihon pigmenttimuutoksille.

DITELLE 900 LAITEHOIDOT KASVOILLE

Tehokas ja monipuolinen Ditelle on suomalainen innovaatio. Sen kehittelyssä on huomioitu turvallisuus ja hoitojen tehokkuus. Kaikki hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Ditelle lifting, kasvoja kiinteyttävä hoito, on yksi suosituimmista hoitomuodoista. Siinä kasvolihaksia aktivoidaan miellyttävällä tavalla ja voidaankin puhua veitsettömästä kasvojen kohotuksesta. Tämä hoito lisää jäntevyyttä, aktivoi verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Ditelle hoitoja voidaan kohdistaa tehostetusti myös huulten- ja silmänympärysalueelle, sekä yksittäisiin juonteisiin kasvoilla. Silmänympäryshoidot käyvät sekä silmänympärysalueen turvotukseen (jos kyse on nesteturvotuksesta, ei rasvasta silmänympärysalueella), että silmänympärysalueen juonteisiin. Joissain tapauksissa silmänympärysalueen turvotuksen lähtiessä pois, iho alueella saattaa muuttua ryppyiseksi, mikä on varsin loogista. Jos näin tapahtuu, niin nämä kaksi hoitoa on järkevä yhdistää ja jatkossa tehdä hoito ensin juonteille ja jatkaa sen jälkeen turvotuksen poistavaa ohjelmaa.

Lisää tietoa Ditellestä voit lukea laitevalmistaja Diter Oy:n sivulta.

Ditelle lifting kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, Ditelle lifting kasvojen kiinteytyshoito, naamio, niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle kuningatar kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, seerumin tehokkaasti imeyttävä ja ihokudosta napakoittava ultraääni + mikrovirta -yhdistelmähoito, Ditelle lifting kasvojen kiinteytyshoito, naamio, niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle kasvojen lifting kokeilu

Haluatko päästä testaamaan, miltä lifting-laitehoito tuntuu ja kysellä samalla hoidosta lisää? Hoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, lifting hoidon ja hoitovoiteet.

Ditelle sarjahoidot

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Kasvojen lihakset kiinteytyvät siinä missä vartalonkin lihakset, mutta hoitaminen vaatii säännöllisyyttä. Sarjahoitosuosituksena on viisi käyntikertaa noin viikon välein ja ylläpitohoitojen väli on noin 4-8 viikkoa tai tarpeen mukaan. Omatoiminen lyhytkin päivittäinen kasvojumppa tai kasvojen hieronta tukevat hoitolassa tehtäviä hoitoja. 

Ditellen hoitoja voidaan kohdistaa tehostetusti myös huulten- ja silmänympärysalueelle, sekä yksittäisiin juonteisiin kasvoilla. Silmänympäryshoidot käyvät sekä silmänympärysalueen turvotukseen (jos kyse on nesteturvotuksesta, ei rasvasta silmänympärysalueella), että silmänympärysalueen juonteisiin. Joissain tapauksissa silmänympärysalueen turvotuksen lähtiessä pois, iho alueella saattaa muuttua ryppyiseksi, mikä on varsin loogista. Jos näin tapahtuu, niin nämä kaksi hoitoa on järkevä yhdistää ja jatkossa tehdä hoito ensin juonteille ja jatkaa sen jälkeen turvotuksen poistavaa ohjelmaa.

Lisää tietoa Ditellestä voit lukea laitevalmistaja Diter Oy:n sivulta. Silmänympärys- ja huultenympärysalueen hoidot voit varata lisäpalveluista.

PASTELLIN HOIDOT VARTALOLLE

Aromahieronta

Aromahieronta pohjautuu aromaterapiaan ja eteerisiin öljyihin. Hieronnan pohjaöljynä on tuoksuton viinirypäleen siemenöljy, joka ravitsee ihoa. Se sisältää mm. flavonoideja ja E-vitamiinia. Viinirypäleen siemenöljyn joukkoon sekoitetaan yhtä tai kahta eteeristä öljyä. Öljyt valitaan yhdessä asiakkaan kanssa riippuen siitä, mitä hoidolta haetaan (rentoutuminen, virkistäytyminen, lihaskireyksien vapauttaminen jne.). 

Käyttämäni eteeriset öljyt ovat laadukkaita ja osin luomulaatuisia (Frantsila, Feeling, Zoi Organic). Olen opiskellut aromaterapiaa Frantsilassa ja valmistuin aromahoitajaksi maaliskuussa 2020. Hyödynnän eteerisiä öljyjä myös kasvohoidoissa.

Lisää aromahieronnasta, sekä asiakaskokemuksista voit lukea blogistani.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytettävät basalttikivet lämmittävät ja rentouttavat lihaksia lempeällä tavalla. Tavoitteena niin kuumakivihieronnassa kuin aromahieronnassakin on sekä mielen, että kehon rentouttaminen ja rauhoittaminen. Kuumakivihieronta on erityisen ihanaa talviaikana, kun lihakset saattavat olla kylmyydestä johtuen jumissa. Hoito pistää vauhtia aineenvaihduntaan ja eteerisiä öljyjä voidaan käyttää tässäkin hieronnassa, jotka osaltaan tehostavat hoidon positiivisia vaikutuksia.

PASTELLIN STRESSINPOISTO HOITO

Pastellin stressinpoisto hoito

Hyvä vaihtoehto vartalon hieronnalle. Jos olet stressaantunut tai ylivirittyneessä tilassa, kierroksia hyvin laskeva hoito saattaa olla toisen ihmisen kosketus.

Hoito aloitetaan pään alueelta ja tehdään ilman öljyä. Kun kallonpohja ja pään alue on käsitelty, saat rentouttavan kasvohieronnan. Hieronta tehdään ihotyypillesi sopivalla ihonhoitoöljyllä. Kasvojen hieronnan jälkeen hierotaan niska, sekä hartiat, kädet ja jalkaterät. Kehon ääripäiden käsittely tyynnyttää mieltä ja poistaa jännityksiä. Hieronta on lempeää ja samalla napakkaa. Hoidossa voidaan hyödyntää myös eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta rauhoittavasti ja rentouttavasti. Silmiesi päälle voidaan asettaa painotyyny, joka vahvistaa aistikokemusta.

Hieronta kestää kokonaisuudessaan noin tunnin. Hoito löytyy ajanvarauksesta kohdasta ”Muut hieronnat”.

Jos haluat pitää maskin kasvoilla hoidon ajan, voidaan kasvojen hieronta jättää tekemättä.

PASTELLIN HEMMOTTELUPAKETIT

(löytyvät ajanvarauksesta kohdasta hoitopaketit)

KauneusPastellin hemmottelupaketit sopivat kaikille rentoutumiseen ja stressinpoistoon. Pidempi hoitoaika takaa sen, että kovimmatkin kierrokset laskevat. Jos sinulla on ajatus omasta unelmahoidosta, jokin variaatio alla olevista, saat toivoa myös räätälöityä versiota. Hemmottelupaketti on myös hyvä lahjaidea.


Nämä hoidot tekevät hyvää, sekä keholle, että mielelle ja käyvät minilomasta ❤️

Aromahieronta vartalolle 45 min. + Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito 1 h 15 min.

Hoidon sisältö

Rentouttava ja lempeä aromahieronta: selän ja jalkojen hieronta eteerisellä öljyllä. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan toiveiden mukaan (virkistävää / rentouttavaa / rauhoittavaa).

Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito: kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, pään alueen, kasvojen, niskan ja hartioiden hieronta (30 min.), naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet.

Kasvohoito tehdään suomalaisella luonnonkosmetiikkasarja Ekopharmalla, huomioiden ihon yksilölliset tarpeet.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata ja pähkinöitä.

Hoitoon varattu kokonaisaika 2h 30 min.

Aromahieronta vartalolle 45 min. + Kasvohoito 45 min.

Hoidon sisältö

Rentouttava ja lempeä aromahieronta: selän ja jalkojen hieronta eteerisellä öljyllä eli saman kaavan mukaan kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa. 

Kasvohoito: kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, pään alueen, kasvojen, niskan ja hartioiden hieronta (30 min.). Hierontaan valitaan ihotyypille räätälöity seerumin, ihonhoitoöljyn ja naamion coctail, joka hoitaa ja ravitsee ihoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata ja pähkinöitä.

Hoitoon varattu kokonaisaika 2h.

Aromahieronta vartalolle 60 min. + pään alueen, kasvojen, sekä niskan ja hartioiden hieronta 30 min.

Hoidon sisältö

Rentouttava ja lempeä aromahieronta: hieronta toteutetaan toiveiden mukaan (esimerkiksi selkä, jalat ja käsivarret). Pään alueen hieronta ilman öljyä, kasvojen hieronta ihotyypille sopivalla öljyllä. Niskan ja hartioiden hieronnassa käytetään samaan öljyä kuin vartalon hieronnassa.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata ja pähkinöitä.

Hoitoon varattu kokonaisaika 2h.

PASTELLIN HOIDOT KÄSILLE JA JALOILLE

CND Shellac™ kestolakkaus

CND Shellac™ kestolakkaus kestää hyvänä tavallista kynsilakkaa huomattavasti pidempään (valmistajan lupaus 14+ -päivää, usein pidempäänkin). Se ei myöskään vaadi pitkää kuivumisaikaa, niin kuin perinteinen lakkaus. Jos haluat kauniit ja huolitellut kynnet, kestolakkaus on vastaus toiveisiisi. 

CND Shellac™ kestolakat ovat tuoksuttomia. Ne eivät sisällä kovia akrylaatteja, formaldehydiä, glutaraldehydiä tai aineosaa nimeltä HEMA (2-Hydroxyethyl Methacrylate).

Kestolakkaus suojaa ja vahvistaa heikkoja kynsiä. Jos kynnet ovat liuskoittuvat, saattaa lakkaus kuitenkin herkemmin lohkeilla.

Kestolakkaukseen tulee aluslakka, kaksi kerrosta värilakkaa ja päällyslakka. Lakka kovetetaan UV-valossa. 

 CND Shellac kestolakkaus on mahdollista saada sekä sormien, että varpaiden kynsiin.

Käsien ja jalkojen pakettihoito

Jaloille liotus, kynsien leikkaus ja siistiminen, kovettumien poisto, kevyt hieronta.

Käsille kynsien lyhentäminen ja kynsinauhojen siistiminen, kevyt hieronta.

Tämä hoito sopii sinulle, jolla ei ole paljon kovettumia tai paksuuntuneita varpaan kynsiä. Voimme varioida hoitoa tarpeesi mukaan varatun ajan puitteissa.

Jalkahoidoista

Kauneuspastelli tarjoaa kolmenlaisia jalkahoitoja. Kun varaat aikaasi, kannattaa aina huomioida jalkojen kunto. Jos sinulla on paksuuntuneita kynsiä, paljon kovettumia ja/tai känsiä ja koet tarvitsevasi perusteellisemman jalkahoidon, ilman että esimerkiksi hieronta-ajasta tingitään, kannattaa varata pidempi aika jalkahoitoon.

Hinnastosta löytyvät kaikki vaihtoedot ja niiden sisältö. Voit halutessasi ottaa myös oman kynsilakan mukaan. Huomioithan kesäaikaan, että jalkaan kannattaa laittaa sandaalit tai muut avonaiset kengät, jos kynsiin laitetaan tavallinen kynsilakka.

YUMI™LASHES RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus saa omat ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia. Se on luonnollinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille. Kauniisti kaareutuvat ripset avartavat katsetta ja helpottavat arkirutiineja, koska et välttämättä tarvitse edes silmämeikkiä. 

Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Kosteuttava ja ravitseva väritön hoitomaskara parantaa ja tukee onnistuneen lopputuloksen säilyttämistä mahdollisimman pitkään.

Lisää tietoa kestotaivutuksista www.yumilashes.fi

IHOKARVOJEN POISTO SOKERILLA

Sokeroinnit naisille. Sokeri on ihoystävällinen tapa poistaa ei-toivotut ihokarvat. Kauneuspastellissa on käytössä EkoPharman Hilla Hellä sokerit, jotka sisältävät mm. hillauutetta. Sokeri kuorii ihoa kevyesti ja jättää sen pehmeäksi.

MUUT PALVELUT

Oikeiden tuotteiden valinta juuri sinun ihollesi

Tuntuuko siltä, että oikeiden ihonhoito tuotteiden löytäminen on hankalaa tai kaipaat apua/ideoita päivittäiseen ihonhoitoosi? Voit varata henkilökohtaisen 30 minuutin ajan, jonka aikana käymme yhdessä läpi, mitkä tuotteet sinulle sopivat parhaiten juuri tällä hetkellä. Saat mukaasi hoitoreseptin. Veloitus 30€ korvataan tuoteoston yhteydessä.

Jäikö listalta puuttumaan jotain? Otan mielelläni vastaan palautetta ja teen hoitoja myös räätälöidysti, listan ulkopuolelta 😊 Näihin liittyen, laita sähköpostia osoitteeseen minna(at)kauneuspastelli.fi.

YHTEYSTIEDOT
Kauneus- ja Hyvinvointipiste Pastelli
Porvoonkatu 16
00510 Helsinki
Puh. 045 138 8882
minna@kauneuspastelli.fi

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Suomen kosmetologien yhdistys